Subscribe to our RSS Feeds

Mr. Viere

OK, a little about myself: The strange address in the address bar of your browser is my nickname. Viere is stand for Italy player (knows as Vieri), but i convert to Viere. My REAL name Fakhrul Afiq. I'm Malay and if you have problems with pronouncing this name, you are probably not.

Dpt temuduga Laskar Kelas II Maritim

Add comments

Hemm… Tadi dok dkt poli. Tiba2 dpt call dari maxis tanya samada dah ok ka tak line aku. So jawab je kata dah ok dan thanks bebanyak.. Pastu selang beberapa saat dapat panggilan daripada rumah yang mengatakan soh balik jap ada surat temuduga. So balik la. Tgk2 dapat interview utk Laskar Kelas II Maritim Gred X1 di bawah Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia. Nak di ikutkan rasanya tak p kot interview ni. Ye lah.. Mau p pun bukannya boleh lulus. Dalam tu dah ada dah syarat pemeriksaan nanti iaitu sihat tubuh badan dan pemeriksaan tubuh badan iaitu jari, tangan, kaki dan lain2.. Tapi kalau semua tu sempurna rasanya takleh jgak. BMI kurang. Berat badan minima dgn tinggi ok dah. Cuma BMI. Biasalah. Takda manusia yang sempurna..

Biarlah.. Lagipun bukan bidang aku sangat pun. Dok alih arah ja mau masuk. Haha.. So ni balik jap kot. Ingat pagi sok baru nak p balik. Tapi pa pun dah bawak balik file math utk study. Harapnya bleh study la mlm ni. Jgn jd mcm yang lepas dah.. Balik tapi tak study langsung.. Tadi ada surf. Pastu tetiba jumpa lagu because i’m a girl – kiss.. Syok.. Dlu time form 3 aku dok layan. Nanti ada masa aku upload dan buat review sket.

Life December 4th 2007

One Response to “Dpt temuduga Laskar Kelas II Maritim”

  1. lala Says:

    awat xg temuduga 2?sayang la. .klu xg. .
    at least cube nasib

Leave a Reply